Maak van eten een feestje!

Voor veel ouders is eten met een peuter soms best frustrerend. Ook hier komt het met vlagen voor dat Jaydie moeilijk doet aan tafel. Ik dacht laat ik het eens leuker maken met wat leuke nieuwe bordjes en mokjes en dat is tot zover eigenlijk best een succes hier.

DSC_3840bweb

Het eerste wat ik heb gekocht is dit leuke vrolijke bordje in pastel kleurtjes. Deze gebruiken we meestal voor de avond maaltijd. Het is geheel van bamboo en is van het merk: Love Mae.

Vooral met het avond eten zijn de verschillende vakjes superhandig voor b.v appelmoes of groenten.

Ook kun je deze erg goed gebruiken als Monkey Platter door er verschillende dingetjes op te leggen zodat je peuter zelf kan kiezen.

Al met al ben ik erg blij met dit setje.

tablewaredwdd

Deze heb ik van de week gekocht.

Dit is een setje van 4 snackbackjes van het merk A Little Lovely Company. Handig om kleine snackjes in te doen of een toetje of boterham voor onderweg.

 

wugs

Ook van A Little Lovely Company zijn deze uberschattige mokken. Deze zijn wel gewoon van porselein dus wellicht nog niet zo handig voor de allerkleinste kids, maar mama kon ze niet laten liggen en gebruikt ze zelf gewoon stiekem. 😉

tableware

Dit setje van het bekertje en het schaaltje is van het merk P.S Ik ook van jou. Ze waren in de aanbieding online en vond ze te schattig dus heb ze meteen meebesteld.

Het leuke dienblad is van het merk Buddy and Bear. Hier hebben ze ook erg leuke bekers van met het beren gezichtje erop.

TBW46573

Last but not least, de superleuke placemat van het merk: We might be Tiny
en het allerschattigste bunny bordje van het merk: Van Pauline.

Zeg nou zelf, het is meteen een feestje aan tafel zo, toch?

Plaats een reactie