Gender Reveal Party

We waren het eigenlijk al vrij snel eens over dat we het geslacht graag wilde weten, mochten we het geluk hebben om zwanger te mogen worden. Toen het zover was, konden we beide dan ook niet wachten tot de bewuste echo.
We hadden besloten dat we het momentje echt samen wilde ervaren, maar we vonden het ook een leuk idee om het op een originele manier aan onze familie en beste vrienden te vertellen. Daarom hadden we bedacht dat we een gender reveal party gingen houden na de echo en hadden we Marijke van de Sugarsweet Company gevraagd of zij een mooie taart voor ons wilde maken. Deze taart is zowel roze en blauw van de buitenkant en de vulling is dan of roze of blauw. Dus als je de cake aansnijdt ziet iedereen pas of het een meisje of een jongetje wordt. Overigens kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het op een papiertje te laten schrijven en deze aan de cakemaster te geven, zodat je het zelf ook pas te weten komt als je de cake aansnijdt.

gendercake

Het idee van zo’n party is over komen waaien uit Amerika en is de laatste jaren ook steeds populairder aan het worden in Nederland.

Je kan het zelf zo gek maken als je zelf wilt compleet met roze/blauwe uitnodigingen erbij.
We hadden zelf wat leuke decoratie besteld bij Partydeco.nl een online shop die wel vaker voorbij zal komen in mijn blogs, omdat ik daar vrij vaak leuke dingetjes besteld voor feestjes.
Voor dat het moment komt dat je de cake aansnijdt kan je je visite natuurlijk ook nog even voor de laatste keer een voorspelling laten doen.

Voor ons was het feestje erg geslaagd. De taart was zoals altijd heerlijk en de gasten hebben genoten.

En de vulling? Die was roze… 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s